Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/blogir/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  برنج برنج

بازرگانی ستاره سوغات شمال

۸ نكته كليدي براي دم كردن چاي سياه

۱) بهتر است از كتري يا قوري و حتي فنجان‌هاي چيني براي دم كردن يا نوشيدن چاي استفاده كنيد و آن را در برابر شعله مستقيم قرار ندهيد.

سراميك لعابدار و ظروف شيشه‌اي نيز در مراتب بعدي مناسبند اما سعي كنيد از كتري‌هاي آلومينيومي، ظروف مسي ، برنجي يا استيل استفاده نكنيد. به سبب ايجاد واكنش شيميايي براي حفظ سلامت مناسب نيستند اين ظروف اگرچه در قديم استفاده مي‌شده‌اند ولي طعم و حتي عطر چاي را عوض مي‌كنند.

 

۲) قوري را قبل از ريختن چاي خشك ، با آب گرم يا داغ بشوييد. ولي چاي را هرگز نشوييد.

در صورتي كه پيش از ريختن چاي در قوري آن را كمي با آب جوش بشوييد و يا زير شير آب گرم بگيريد تا جداره و محفظه آن اندكي گرم شود، چاي بهتر و زودتر دم مي‌آيد.

 

۳) حتما آب سرد در سماور يا كتري بريزيد و بعد اجازه دهيد كاملا به جوش بيايد

گاهي اوقات  بر سطح چاي درون فنجان خود لكه‌هايي مثل اثرات چربي ببينيد. اين لكه‌ها نشان مي‌دهد آب گرم يا حتي داغ در سماور ريخته شده. استفاده از آب گرم براي زود جوش آمدن سماور، علاوه بر كاهش كيفيت و مزه، به شكل و ظاهر چاي هم لطمه مي‌زند.

 

۴) بهتر است آب كمتري در كتري يا سماور بريزيد و در هر مرتبه دم كردن چاي، آب سماور را عوض كنيد.

اين عمل باعث زود جوش آمدن آب و تسريع در كار مي شود. و همچنين آبي كه به مدت طولاني يا چند بار جوشيده طعم و خاصيت چاي را كاهش مي‌دهد.

 

۵) بعد از دم كشيدن چاي ، تفاله را از آن جدا كنيد.

صاف نكردن چاي از آن دسته از عادتهاي اشتباه در دم كردن چاي است كه هم از نظر سلامت و هم از نظر طعم و مزه به چاي لطمه ميزند.

 

۶) براي درست كردن هر فنجان چاي، بين يك الي ۲ قاشق چاي خوري چاي خشك و يك بند انگشت بيشتر از چاي ، آب داغ نياز است.
اگر چاي خشك ريز باشد ، ۱ قاشق چاي خوري و هرچقدر درشت تر و يا رنگ و طعم بيشتري نياز داريد ، بايد حدود ۲۲ قاشق چاي خوري  چاي خشك استفاده نماييد. همچنين  آب داغ را به اندازه يك بند انگشت بالاتر از چاي خشك به آن اضافه كنيد.

 

۷) زمان مناسب راي دم كشيدن چاي خالص شمال، بين ۱۰ تا ۱۵ دقيقه است.

چاي يك دمنوش گياهيست. و زود دم كشيدن آن نشان از ناخالص بودن آن است . البته هرچقدر برگ هاي چاي خشك ريزتر باشند، زودتر دم ميكشند و رنگ بيشتري دارند و همچنين طعم آن كمي گس تر و تلخ تر است.

 

۸) حتي الامكان از آب تصفيه شده يا معدني استفاده كنيد.
يكي از نكات كليدي دم كردن چاي ، آب مورد استفاده است. اين نكته ريز باعث تغيير محسوسي در طعم چاي مي شود. مي توانيد امتحان كنيد…

– نكته پاياني: البته با تمام اين تفاسير ،سليقه شما و هچنين كيفيت چاي خشك مورد استفاده بسيار مهم است.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/7 ساعت: ۱۲ توسط:shomalgift :

.

خريد آنلاين چاي و برنج ايراني

 

www.shomalgift.com

بررسي  مقايسه  خريدآنلاين

0911-843-4066


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: ۱۰ توسط:shomalgift :