بازرگانی ستاره سوغات شمال بازرگانی ستاره سوغات شمال .

بازرگانی ستاره سوغات شمال

۸ نکته کلیدی برای دم کردن چای سیاه

۱) بهتر است از کتری یا قوری و حتی فنجان‌های چینی برای دم کردن یا نوشیدن چای استفاده کنید و آن را در برابر شعله مستقیم قرار ندهید.

سرامیک لعابدار و ظروف شیشه‌ای نیز در مراتب بعدی مناسبند اما سعی کنید از کتری‌های آلومینیومی، ظروف مسی ، برنجی یا استیل استفاده نکنید. به سبب ایجاد واکنش شیمیایی برای حفظ سلامت مناسب نیستند این ظروف اگرچه در قدیم استفاده می‌شده‌اند ولی طعم و حتی عطر چای را عوض می‌کنند.

 

۲) قوری را قبل از ریختن چای خشک ، با آب گرم یا داغ بشویید. ولی چای را هرگز نشویید.

در صورتی که پیش از ریختن چای در قوری آن را کمی با آب جوش بشویید و یا زیر شیر آب گرم بگیرید تا جداره و محفظه آن اندکی گرم شود، چای بهتر و زودتر دم می‌آید.

 

۳) حتما آب سرد در سماور یا کتری بریزید و بعد اجازه دهید کاملا به جوش بیاید

گاهی اوقات  بر سطح چای درون فنجان خود لکه‌هایی مثل اثرات چربی ببینید. این لکه‌ها نشان می‌دهد آب گرم یا حتی داغ در سماور ریخته شده. استفاده از آب گرم برای زود جوش آمدن سماور، علاوه بر کاهش کیفیت و مزه، به شکل و ظاهر چای هم لطمه می‌زند.

 

۴) بهتر است آب کمتری در کتری یا سماور بریزید و در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید.

این عمل باعث زود جوش آمدن آب و تسریع در کار می شود. و همچنین آبی که به مدت طولانی یا چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می‌دهد.

 

۵) بعد از دم کشیدن چای ، تفاله را از آن جدا کنید.

صاف نکردن چای از آن دسته از عادتهای اشتباه در دم کردن چای است که هم از نظر سلامت و هم از نظر طعم و مزه به چای لطمه میزند.

 

۶) برای درست کردن هر فنجان چای، بین یک الی ۲ قاشق چای خوری چای خشک و یک بند انگشت بیشتر از چای ، آب داغ نیاز است.
اگر چای خشک ریز باشد ، ۱ قاشق چای خوری و هرچقدر درشت تر و یا رنگ و طعم بیشتری نیاز دارید ، باید حدود ۲۲ قاشق چای خوری  چای خشک استفاده نمایید. همچنین  آب داغ را به اندازه یک بند انگشت بالاتر از چای خشک به آن اضافه کنید.

 

۷) زمان مناسب رای دم کشیدن چای خالص شمال، بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.

چای یک دمنوش گیاهیست. و زود دم کشیدن آن نشان از ناخالص بودن آن است . البته هرچقدر برگ های چای خشک ریزتر باشند، زودتر دم میکشند و رنگ بیشتری دارند و همچنین طعم آن کمی گس تر و تلخ تر است.

 

۸) حتی الامکان از آب تصفیه شده یا معدنی استفاده کنید.
یکی از نکات کلیدی دم کردن چای ، آب مورد استفاده است. این نکته ریز باعث تغییر محسوسی در طعم چای می شود. می توانید امتحان کنید…

– نکته پایانی: البته با تمام این تفاسیر ،سلیقه شما و هچنین کیفیت چای خشک مورد استفاده بسیار مهم است.


برچسب: چای، چای ایرانی، چای لاهیجان، چای شمال، چای گیلان، چای ارگانیک، چای سبز ایرانی، برنج، برنج ایرانی، برنج هاشمی، برنج گیلان، برنج شمال، برنج درجه یک،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۵:۴۹ توسط:admin موضوع: چای نظرات (0)